26 mai 2011

Inaugurarea Centrului de Afaceri -unitate de ocrotire

0 Comentarii

Bacaul nostru se mai "imbogateste" cu ceva.
Joi, 26 mai 2011, la ora 12.00, va avea loc festivitatea de inaugurare a Incubatorului de Afaceri din cadrul Centrului de Afaceri şi ExpoziţiiMircea Cancicov”. Si acum urmeaza marea surpriza, Bacaul sta sa nasca ; Ce ? Mici business-uri.
Incubatorul e pregatit!
Incubatorul va găzdui, pentru următorii trei ani, 24 de IMM-uri aflate în primii ani de activitate. Acestea vor beneficia de birouri echipate şi mobilate, sprijin financiar şi servicii de consultanţă.
Alături de sprijinul logistic necesar demarării activității, Incubatorul ofera un mediu prielnic dezvoltării afacerilor, prin facilitarea activităţilor de networking, a transferului de know-how şi prin acordarea de sprijin în dezvoltarea de parteneriate. Procesul de selectie a firmelor incubate este in derulare. Programul este coordonat şi finanţat de Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP), în colaborare cu autorităţile locale, respectiv Primăria Municipiului Bacău. Obiectivele programului sunt dezvoltarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii din România, şi scăderea şomajului. Perioada de incubare în afaceri este de 3 ani, plus 2 ani monitorizare post-incubare. Ca si cum ai proteja niste copii prematuri...Atentia si grija, sporite.

„Datorită acestui program care se derulează la Incubatorul de Afaceri din cadrul Centrului de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” IMM-urile din Bacău, şi nu numai, vor beneficia de un suport substanţial. Prin implementarea acestui Program acordăm un sprijin concret pentru dezvoltarea şi dinamizarea mediului de afaceri”, Romeo Stavarache, primarul Municipiului Bacău.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu