30 mai 2011

Momente aniversare

0 Comentarii

Prefectul se implica in viata comunitatii. Instituţia Prefectului, judeţul Bacău a participat, în perioada 16-29 mai, la festivităţile organizate cu prilejul aniversărilor sărbătorite de şcolile şi liceele din Bacău: împlinirea a 30 de ani de la înfiinţarea şcolii cu clasele I-VIII „Mihai Drăgan”, 50 de ani de la înfiinţarea Universităţii „Vasile Alecsandri” Bacău şi 90 de ani de învăţământ economic băcăuan sărbătoriţi de Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău.
Fiecare dintre aceste instituţii de învăţământ a reamintit reuşitele înregistrate de-a lungul timpului, speranţele şi raportarea la o tradiţie onorantă.
Prefectul judeţului, Constantin Scripăţ, a evidenţiat importanţa acestor momente şi sentimentul de mândrie pe care îl trăieşte alături de elevi şi profesori. La finalul alocuţiunilor, Prefectul a adresat tuturor invitaţilor „cele mai calde felicitări, multă sănătate, viaţă îndelungată plină de bucurii alături de familie, noi succese în activitatea profesională şi împlinirea tuturor aspiraţiilor personale”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu