15 februarie 2012

Mobilizare rosie

0 Comentarii


Ninsorile și viscolul din ultimele două săptămâni au declansat o luptă de forțe a celor de la Crucea Roșie Română pentru sprijinirea persoanelor blocate din cauza nămeților de zăpadă, din zonele cele mai afectate din România, județul Buzău, Vrancea și Ialomița, unde au fost donate până în prezent aproximativ 3 tone de alimente și pâine.



La nivel local, din pricina ninsorii abundente și imposibilității procurării de hrană, mai multe cazuri de familii de nevăzători, bătrâni singuri, familii defavorizate cu mulți copii mici din comunele Corbasca, Lilieci, Traian au fost sesizate de către Crucea Roșie Bacău, aceștia fiind ajutați cu alimente greu perisabile și apă.
Până acum, cetățenii au dat dovadă de implicare și solidaritate, donându-se astfel aproximativ 100 de kilograme de alimente în cutiile special amenajate din cadrul Băncii de Alimente ce se regăsesc în hypermarketurile Real, Carrefour și Metro. Alimentele colectate, vor fi direcționate către zonele izolate de zăpadă.




Persoanele care vor să contribuie în continuare, si sa raspunda apelului formulat de Crucea Rosie, pot face donații atât prin intermediul Băncii de Alimente cât și la sediul Crucii Roșii Bacău din strada Oituz, nr.61, Bacau, zilnic intre orele 8,30- 18,00. Alimentele de bază sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peste, apă.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu