13 februarie 2012

Centrul Cultural Reduta vă invită la film

0 Comentarii

Avon- Campania Respectului, Asociaţia One World Romania şi Centrul Cultural Reduta vă invită la film vineri, 17 februarie.



“Pink Saris” este o poveste emoţionantă despre lupta femeilor din India, victime ale violenţei domestice. Kim Longinotto, regizorul acestui film, urmăreşte pas cu pas bătăliile purtate de Sampat Pal, o apărătoare îndârjită a drepturilor femeilor. În cele 95 de minute o să fim martorii unor întâmplari ce vorbesc de la sine despre moştenirea culturală a poporului indian.



Alătură-te şi tu iniţiativei noastre şi participă la strângerea de fonduri pentru finanţarea programelor de combatere a violeţei domestice din România. Fondurile strânse din vânzarea biletelor de acces la filmul “Pink Saris” sunt donate integral şi exclusiv către Centrul Maternal “Casa Zorilor” din Braşov.
Preţul biletului este de 10 lei şi reprezintă o donaţie directă către Centrul Maternal “Casa Zorilor” din Braşov. Biletele vor putea fi achiziţionate pe 17 februarie, începând cu ora 16:00 din incinta Centrului Cultural Reduta.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu