20 februarie 2012

Fidelizarea -o tinta pentru Real

1 Comentarii

Intre data de 16 februarie si 20 iunie, clientii real,- Hypermarket se vor putea bucura de preturi preferentiale, cu reducere de 50% la produsele cunoscutei marci frantuzesti de vase de gatit Pyroflam®, pe baza completarii unor carduri bonus primite la casele de marcat, in cadrul celei mai recente campanii de fidelizare organizate de real,-.


Fabricate in Franta, rezistente la temperaturi cuprinse intre -40°C si +800°C si cu 25 de ani garantie, vasele de gatit Pyroflam® din Vitro-ceramica sunt perfecte pentru orice bucatarie fiind cunoscute pentru versatilitatea utilizarii: in cuptor, pe plita cu gaz, in frigider, in cuptorul cu microunde etc. Un alt atribut important, dat de materialul din care sunt produse, este usurinta in intretinerea lor, vasele fiind usor de curatat fie manual, fie in masina de spalat vase.



Pentru fiecare 40 de lei cheltuiti in hipermarketurile real,- din Romania, clientii persoane fizice vor primi cate un autocolant cu un punct bonus, care se lipeste pe cardul special primit de la casa de marcat. Dupa adunarea a 10 puncte bonus, clientii isi pot alege oricare dintre cele 7 produse care alcatuiesc gama Pyroflam® aflate in promotie (caserole rotunde de 1, 2 sau 3 l, caserola ovala de 3,5 l, vas de gatit cu abur cu diametrul de 20 de cm si tavi dreptunghiulare cu doua dimensiuni diferite). Punctele bonus pot fi colectate in magazine pana la data de 20 iunie, cardul bonus putand fi folosit pana pe data de 4 iulie.

1 Comentarii:

Anonim says:
9 aprilie 2012 la 20:31

oijoijoijoijoij

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu