14 februarie 2012

Smecherii informatice prin SMS

0 Comentarii


Tot mai multi "smecheri" din ziua de astazi se gandesc ca pot deveni milionari peste noapte. Nu vă lăsaţi păcăliţi de persoanele care vă contactează telefonic, pentru a vă înştiinţa că aţi câştigat diverse sume de bani, sub formă de premii. În acest context, în situaţia primirii unor astfel de apeluri de la persoane care vă aduc la cunoştinţă că sunteţi câştigătorii unor premii băneşti, dar care vă solicită, pentru a intra în posesia acestora, diverse sume de bani sau încărcarea unor cartele telefonice, vă sfatuim să vă adresaţi, imediat, instituţiilor pe care pretind că le reprezintă persoanele respective, pentru a verifica veridicitatea datelor referitoare la premiile în cauză şi modalitatea intrării în posesia acestora.




În cazul în care, în urma contactării instituţiilor respective, rezultă că datele respective nu se confirmă, vă rugăm să vă adresaţi poliţiei pentru a sesiza situaţia respectivă.
Nu daţi curs cererilor formulate de aceste persoane, de a vira sume de bani sau de a încărca cartele telefonice, pentru că riscaţi să vă creaţi, în mod conştient, un prejudiciu bănesc a cărui recuperare nu este întotdeauna certă.



Fenomene la moda...

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu