24 februarie 2012

Deszapezirea continua

0 Comentarii


În cursul zilei de 24 februarie, doi ofițeri și 21 de subofițeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău acționează pentru deszăpezirea drumului de exploatare dintre satul Fundoaia şi cătunul Palanca, comuna Huruieşti.



În sprijinul cadrelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” al județului Bacău (I.S.U.J. Bacău) la fața locului mai acționează un utilaj Unimog din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi – Secţia Bacău şi un utilaj tip Wolla din cadrul unei societăți comerciale.
La solicitarea I.S.U.J. Bacău, o societate comercială din municipiu Bacău, ce are ca profil de activitate producerea de pâine, prăjituri și a produselor proaspete de patiserie, a venit în sprijinul persoanelor izolate din cătunul Palanca, comuna Huruieşti, cu 15 pachete ce conţin produse alimentare: conserve, ulei, făină, pâine şi alte produse de panificaţie.
Distribuirea produselor alimentare către persoanele izolate din cătunul Palanca se va face de către angajații I.S.U.J. Bacău, cu sprijinul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Huruieşti.
În comuna Ungureni, pe drumul judeţean DJ 252 F, ce face accesul către satul Bărtăşeşti, se circulă pe un singur sens. Accesul în sat se realizează şi pe un drum de exploatare care a fost deszăpezit. Pentru lărgirea drumului judeţean, a fost contactat Serviciul Public Judeţean de Drumuri Bacău, pentru a interveni cu un utilaj.
În comuna Căiuţi, s-a intervenit în cursul zilei de ieri cu un utilaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Căiuţi şi a fost deblocat drumul comunal către satul Mărceşti.
O patrulă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în comuna Sănduleni pentru a verifica practicabilitatea drumului de acces către satul Mateeşti. În urma constatărilor făcute de către cadrele I.S.U.J. Bacău, la fața locului a fost trimis un utilaj, aparținând Primăriei Sănduleni, pentru deszăpezirea drumului de acces.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu