10 februarie 2012

Prefectul se implica in comunitate

0 Comentarii

Miercuri, 9 februarie 2012, prefectul judeţului Bacău, Constantin Scripăţ, a efectuat o vizită de lucru în municipiul Bacău.
Cine altul o putea face mai bine?


În urma solicitărilor din ultima perioadă, prefectul s-a deplasat în cartierul Izvoare, pentru a se informa asupra problemelor pe care le întâmpină locuitorii din această zonă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Beneficiind de folosinţa unui utilaj de deszăpezire cu titlu de sponsorizare din partea unei societăţi comerciale, prefectul a dispus utilizarea acestuia în colonia romilor din cartierul Izvoare, pentru a degaja căile de acces. Din discuţiile purtate cu locatarii din colonie, domnul Constantin Scripăţ a identificat şi alte necesităţi de maximă urgenţă: alimentarea cu apă potabilă (reţeaua este îngheţată din cauza gerului), încălzirea locuinţelor, aprovizionarea cu alimente de bază.


Persoanele domiciliate în acest cartier au acuzat lipsa totală de comunicare cu Primăria Bacău. Prefectul i-a asigurat că se va implica personal în rezolvarea celor mai stringente probleme, în termen de trei zile, termen motivat de temperaturile foarte scăzute. În timpul deplasării în teren (cartierele Aviatori, Letea, Izvoare, străzile Milcov, Alecu Russo) s-a constatat că străzile şi trotuarele din zonele vizitate nu sunt deszăpezite în totalitate, atât traficul şi parcarea autovehiculelor, cât şi deplasarea cetăţenilor desfăşurându-se anevoios.


Consecinţele negative generate de nerespectarea promisiunilor şi declaraţiilor administraţiei Stavarache cu privire la acţiunea rapidă de deszăpezire a oraşului determină prefectul judeţului de a continua seria deplasărilor în municipiu, pentru a urmări îndeplinirea Planului de măsuri întocmit de către Comandamentul de iarnă, în funcţie de sesizările venite de la cetăţenii băcăuani.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu