18 februarie 2012

Vizita in Bacau

0 Comentarii
Joi, 16 februarie 2012, prefectul judeţului Bacău, Constantin Scripăţ, s-a deplasat în două cartiere din municipiul Bacău pentru a verifica starea drumurilor şi problemele cu care se confruntă cetăţenii municipiului, datorită zăpezilor şi gerului din ultima perioadă.
În cartierul Şerbăneşti, prefectul a constatat starea greu practicabilă a drumurilor principale şi multe artere secundare neutilizabile. Din discuţiile cu locuitorii s-a constatat că aceştia sunt total nemulţumiţi de faptul că Primăria Bacău ignoră problemele de interes comunitar cu care se confruntă zi de zi. Cu acest prilej, Constantin Scripăţ a vizitat Şcoala nr.7 şi Grupul Şcolar „Petru Rareş” şi s-a informat de la directorii celor două unităţi cu privire la necesităţile materiale, funcţionale şi proiectele de viitor pe care le iniţiază.
Vizita în cartierul Izvoare s-a desfăşurat ca urmare a promisiunii lansate în vizita anterioară, materializată în acest moment cu un ajutor pentru comunitatea de romi din partea prefectului, Constantin Scripăţ, prin sponsori, cu continuarea acţiunii de deszăpezire cu utilaje şi lemne de foc care să le asigure încălzirea în aceste zile de iarnă.
Gestul umanitar se înscrie în seria acţiunilor caritabile efectuate de prefectul judeţului de-a lungul timpului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu