31 martie 2012

Antreprenoriat in prim plan

0 Comentarii
In luna martie 2012 s-a lansat anuntul de selectie a 120 de manageri de intreprinderi sociale care vor participa la programul de formare cu tema “Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala”, organizat in cadrul proiectului strategic "PROMETEUS - Promovarea economiei sociale în România prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene" (ID 57676).
Mai mult de 200 de persoane s-au aratat interesate de acest program si au trimis aplicatiile lor pentru a se inscrie la "Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala".

In urma procesului de evaluare a aplicatiilor, au fost selectate 120 de persoane, manageri de intreprinderi sociale, care vor participa la 6 serii de cursuri acreditate CNFPA, in perioada aprilie - iulie 2012, 12 zile de formare grupate in module.
Pe parcursul acestor module, cursantii vor studia teme precum: modelele de afaceri in economia sociala, managementul intreprinderilor sociale, managementul si elaborarea planului de afaceri, planificarea financiara a afacerii si altele. Fiecare aplicatie a fost evaluata de 3 persoane, nota finala fiind calculata din media punctajelor oferite.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu