13 mai 2012

Lume buna la Palatul Bragadiru

0 Comentarii
Joi, 10 mai, de la ora 19.00 a avut loc in Bucuresti deschiderea terasei Palace Pub, la Palatul Bragadiru intr-o ambianta superba, locul unde persoane publice si presa au petrecut o frumoasa seara de vara, am putea spune, luandu-ne dupa temperatura de afara.

 Radu Grozea, cu partenera blonda, Julia Jianu, Prodanca si cu Reghecampf si bineinteles decorativele piti din Dorobanti, peste care Tonciu, ce nu putu lipsi din peisaj si care oripila lumea cu al sau ras cristalin.
Atmosfera a fost intretinuta de Anda June, manechinele Casei Vogue Mariage ce ne-au incantat cu gratia si eleganta rochiilor de mireasa prezentate. Am identificat printre fete, o bacauanca de-a noastra, Bianca Leonte, studenta la Bucuresti.  Gazdele, foarte primitoare s-au ocupat de fiecare musafir cu toata atentia, s-au pozat cu invitatii, au oferit suveniruri personalizate. Felurile culinare servite, atmosfera de poveste, locul, totul, a fost bine gandit pentru o seara reusita...la palat...unde va invitam si pe dumneavoastra cand aveti drum prin Bucuresti.

Evenimentul a fost organizat de colegele noastre, Aurelia Petrache si Cornelia  Ionescu de la Revista Star. Pe Aurelia o asteptam la Bacau pentru Romania Top Hits 2012.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu