27 septembrie 2012

Media Music Awards 2012

0 Comentarii
Media Music Awards sunt primele premii muzicale din România decernate la Sibiu, transparente şi de necontestat, întrucât se bazeză pe raportările realizate de Media Forest Bucuresti- cea mai transparentă platformă de monitorizare din România la ora actuala.

Prima ediţie Media Music Awards 2012 se va desfăşura in data de 4 octombrie pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele meritate şi a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni. Artisti invitati: Smiley, Connect-R, Alex Velea, Vunk, Voltaj, Andra, Andreea Banica, Laurentiu Duta, Puya, Grasu XXL,Maximilian, Corina, Anda Adam, CRBL feat Helen, Raluka, DeepCentral, Loredana.

Evenimentul desfăşurat în faţa a zeci de mii de oameni, este organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale, şi va fi susţinut de Kiss TV si Kiss FM. Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate în calcul difuzările posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Pro FM, Radio 21, Radio Zu, National FM şi Radio România Actualităţi, şi a posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTV România şi UTV.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu