19 octombrie 2012

”Drumetii Montane” la aniversare

0 Comentarii
Asociatia ”Drumetii Montane” imbraca haine de sarbatoare odata cu implinirea celor doi ani de existenta, doi ani in care a realizat o multime de proiecte si activitati ce s-au desfasurat la nivel national.

Toti cei implicati in activitatile si proiectele Asociatiei Drumetii Montane sunt voluntari si au demonstrat ca imposibilul poate deveni oricand posibil. Nascuta pentru a face acel CEVA despre care toti vorbim ca trebuie facut, dar niciodata nu intreprindem pasul urmator, Asociația ”Drumetii Montane” s-a nascut pe creasta Parangului, in padurile Valcanului si pe malurile apelor din Retezat.

Ultima activitate oficiala pe care Asociatia Drumetii Montane o va realiza in acest an este Festivitatea de Premiere a Competitiei Nationale “Stafeta Muntilor” 2012, unde sunt asteptate toate persoanele interesate de eco-turism. Voluntarii asociatiei au plecat la un drum lung, cu increderea ca vor reusi sa-i educe pe cei de langa ei intr-un spirit verde si cu dorinta de a face cat mai multe activitati pentru a proteja natura in toate formele sale.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu