1 octombrie 2012

Forever la Sinaia

0 Comentarii
Zi frumoasa de duminica, la sfarsit de septembrie...
Potrivire nu premeditare,  caci cum am ajuns la Sinaia am aterizat fix in miezul petrecerii. Circulatia inchisa in statiune pentru vehicule, lume multa, sarbatoare(...)
Erau in plina desfasurare Zilele orasului Sinaia-Forever, un eveniment care timid s-a pornit in zona dar cerut se pare de comunitate, luandu-ne dupa traficul pietonal dens. Administratia nu prea a avut buget credem, caci programul artistic nu parea sa fie rasunator; O sa tratam cu gazdele pentru un program artistic pe viitor, la urmatoarele editii! Altfel, mici, bere, tiribombe, masinute, balci.
 
Cu aceeasi ocazie, au fost prezentate publicului participant si monografii ale orasului,  format-tip panotaj, reprezentand Sinaia de odinioara  in imagini sepia, cu focus pe cladirea Cazinoului din Sinaia, un periplu pentru cautatorii de placeri frivole de odinioara, care faceau saptamanal traseul Bucuresti-Sinaia pentru dezmat. L-am si vizitat cazinoul, fiind deschis amplasamentul cu aceasta ocazie, la fel cum am beneficiat si de frumusetea Manastirii Sinaia.Construita in anii 1690-1695 de spatarul Mihail Cantacuzino. Cu o forma unica in tara, in cruce latina si stil brancovenesc.
 Au mai fost in  program proiectii de filme.
Una peste alta, atmosfera pestrita, amestecata avea un farmec al ei, mi-a placut; fiecare "zona de entertainment" avand adeptii sai: turisti straini, intelectuali, corporatisti, pitipoance, localnici, amatori de mici.
Iubim Sinaia si-i dorim "la multi ani!"
(Voi descarca fotografiile si voi reveni cu instantanee de la fata locului.)










Pe curand!
(...)

Asa cum v-am promis, am adaugat cateva din imaginile surprinse  la fata locului, cu care noi ne-am desfatat...

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu