19 octombrie 2012

Inca o initiativa marca BookLand

0 Comentarii
Au fost si in Bacau, la Arena Mall. Cultura incearca sa-si faca loc tot mai aproape de voi, prin canale cat mai diverse, neconventionale le numim noi, cei din bransa...Primul tren care ofera calatorilor placerea lecturii - IC 573 - a plecat din Gara de Nord vineri, 19 octombrie, la ora 15:40, de la linia 10.
 CFR Calatori impreuna cu BookLand isi propun sa transforme mijloacele de transport feroviar in spatii prietenoase fata de cititori, care vor gasi in vagoane carti interesante si putea de asemenea sa-si descarce gratuit pe telefon o carte electronica.
Dupa cum spune si directorul general al CFR Călători, domnul Ştefan Roşeanu: “Acest parteneriat reprezintă un serviciu colateral pentru CFR Călători, ce va aduce plus valoare transportului cu trenul.” 

Sunteti avizati la demararea proiectului pilot! Trenul InterCity care circula pe ruta Bucuresti – Galati a zabovit (
strict) 25 de minute in statia Gara de Nord, timp suficient pentru cadre foto / video si declaratii din partea reprezentantilor CFR Calatori si BookLand.
“Este vorba de titluri puse la dispoziţia călătorilor gratuit de editurile cu care noi avem încheiat un parteneriat. Vorbim de cărţi motivaţionale, de dezvoltare personala, beletristică, de literatură universală şi life-style”. Speram sa primim un feedback pozitiv din partea calatorilor si a opiniei publice si sa extindem acest proiect pe cat mai multe rute din tara, ne-a mărturisit Sorin Lucaci, coordonatorul proiectului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu