20 octombrie 2012

Intalnire FORTE

0 Comentarii
La sediul Protopopiatului Bacău, în cadrul proiectului FORTE, a avut loc, joi, 18 octombrie 2012, o nouă întâlnire a nucleului de planificare strategică de la nivelul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Întâlnirea a fost facilitată de către Paraschiva Căpraru, consultantul partenerului Global Commercium și a avut ca scop formularea propunerilor pentru direcțiile și obiectivele strategice pentru perioada 2013-2016, astfel încât să se ajungă la îndeplinirea misiunii asumate în domeniul incluziunii sociale.

Aceasta etapă urmează după ce permanența consiliului eparhial a aprobat Declarațiile de viziune și misiune în domeniul incluziunii sociale pentru Sectorul Social-filantropic și misionar. ,Rugul aprins” ce va călăuzi activitatea profesioniștilor din domeniul incluziunii sociale, adică viziunea, a fost prezentată sintetic prin sintagma: Oameni fericiți în comunități active și unite sub aripa protectoare a Bisericii, în timp ce misiunea asumată a fost formulată astfel:Arhiepiscopia Romanului și Bacăului oferă sprijin social, medical, psihologic, educațional și spiritual persoanelor aflate în suferință prin servicii sociale de calitate.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu