26 octombrie 2012

Jandarmii pe stadion

0 Comentarii
În ziua de sâmbătă, 27 octombrie 2012, începând cu ora 21.30, pe stadionul „Ceahlăul” din municipiul Piatra-Neamţ se va desfăşura meciul de fotbal din Liga I dintre echipele F.C. „Ceahlăul” Piatra Neamţ - F.C. „Dinamo” Bucureşti .

Având în vedere importanţa acestei partide, la această manifestare se preconizează participarea unui număr mare de spectatori, suporteri ai echipei F.C. „Ceahlăul” Piatra Neamţ dar şi numeroşi suporteri/simpatizanţi ai echipei F.C. „Dinamo” Bucureşti. Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă etc.).

Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura, prin măsuri specifice, prevenirea şi combaterea unor acte şi fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestei partide, în zona imediată şi apropiată a locului de desfăşurare, restabilirea ordinii publice (în situaţia în care a fost tulburată). Organizatorul competiţiei, F.C. Ceahlăul Piatra Neamţ va pune în vânzare 3000 de bilete, 500 de abonamente şi invitaţii, din numărul total de 16.621 de locuri ale stadionului. Accesul în stadion este permis începând cu ora 19.30. Restricţii impuse de organizarea manifestaţiei: restricţionarea circulaţiei rutiere în zona apropiată a stadionului, respectiv pe străzile Eroilor, Ştefan cel Mare – de la intersecţia cu str. Liliacului, str. Bozorghian.

Circulaţia rutieră pe str. Eroilor, Ştefan cel Mare şi Borzoghean va fi închisă cu excepţia autovehiculelor aparţinând forţelor de ordine, delegaţiilor oficiale, organizatorilor şi a riveranilor care au acces pe baza documentelor de identitate. În conformitate cu prevederile LEGII 4 / 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei în sport , jocul sportiv este caracterizat cu GRAD RIDICAT DE RISC. Astăzi, 26 octombrie 2012, la sediul clubului de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ a avut loc şedinţa de organizare a acestei misiuni, cu participarea reprezentanţilor forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică precum şi a altor măsuri specifice pentru buna desfăşurare a acestei partide – poliţie, jandarmi, situaţii de urgenţă, organizator, ambulanţă, societatea de pază şi protecţie etc. În interior , în toate sectoarele stadionului vor fi amenajate puncte de vânzare a unor produse alimentare (apă, sucuri, produse de patiserie) , avizate din punct de vedere igienico – sanitar.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu