20 octombrie 2012

Jubileul Actiunii Catolice

0 Comentarii
„Cântaţi Domnului un cântec nou, pentru că a făcut lucruri minunate” (Ps 98,1) sunt cuvintele care exprimă recunoştinţa şi bucuria cu care Acţiunea Catolică „Sf. Iosif” sărbătoreşte anul acesta 20 de ani de prezenţă în Dieceza de Iaşi. Este un moment istoric pentru asociaţia noastră şi de aceea dorim să îl sărbătorim împreună cu cei care apreciază, încurajează şi susţin misiunea Acţiunii Catolice în Biserică.

Aşadar, avem deosebita onoare de a vă invita la Jubileul de 20 de ani al Acţiunii Catolice „Sf. Iosif” - Plini de recunoştinţă cu o angajare reînnoită. Dorim ca această sărbătoare să fie un moment de comuniune a tuturor membrilor şi simpatizanţilor Acţiunii Catolice (copii, tineri şi adulţi), alături de episcopii noştri şi de asistenţii spirituali, ca împreună să înălţăm Domnului recunoştinţa noastră pentru carisma Acţiunii Catolice şi să ne reafirmăm dorinţa de angajare în slujba Bisericii şi pentru binele lumii în care trăim.

Celebrările jubiliare vor avea loc în ziua de 20 octombrie 2012, la Bacău, după următorul program ataşat: 09.30 Rugăciune de deschidere Acţiunea Catolică – un dar pentru Biserică Saluturi Adriana Ianuş, Preşedinte diecezan Pr. Felix Roca, Asistent spiritual general Oana Tuduce, Preşedinte ACRO PS Aurel Percă, Episcop auxiliar de Iaşi 10.30 Sfânta Liturghie solemnă Prezidează PS Aurel Percă 12.30 Prânzul Toate activităţile mai sus menţionate se vor desfăşura în Biserica „Sfinţii Petru şi Paul”, Bacău Iar după prânz ne vom deplasa spre Teatrul de vară „Radu Beligan”, Bacău pentru a continua programul după cum urmează: 13.30 „JubilAC” Acţiunea Catolică în sărbătoare 16.00 Rugăciune de încheiere

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu