27 octombrie 2012

Stefan Banica vine la Bacau

0 Comentarii
Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si prolific artisti din Romania, cu o cariera impresionanta, de peste 25 de ani, in muzica, teatru, film si televiziune.

Stefan Banica a lansat 13 discuri de autor, vandute in peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5 discuri de aur si 2 de platina. In ultimii 10 ani, Stefan Banica este unul dintre putinii artisti romani care a lansat, cel putin o data la doi ani, un nou material discografic, un merit deloc de neglijat in conditiile in care in industria muzicala din Romania, si nu numai, albumele se produc din ce in ce mai rar pe fondul vanzarilor ce au scazut considerabil in ultimii ani, downloadarea ilegala a muzicii de pe internet devenind o obisnuinta.

Acesta va veni la Bacau la Teatrul de Vara in data de 30 octombrie incepand cu ora 19.30 pentru a-i in canta pe bacauani. Stefan Banica pregateste publicului sau pentru aceasta toamna o surpriza dubla: un album nou si un turneu, ce va cuprinde 9 orase din tara – Constanta, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Craiova, Cluj, Pitesti, Brasov, Ploiesti - in care va prezenta atat piese de pe noul sau material discografic, cat si hituri binecunoscute, indragite si asteptate de public de fiecare data in concerte. Noul album Stefan Banica va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului si se va numi “Altceva”. Albumul nu e numit intamplator “Altceva”, ci pentru ca va fi altceva fata de material discografice lansate de Stefan Banica pana in acest moment, aducand un suflu nou, surprise si colaborari inedite, pe care le vom dezvalui in curand.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu