27 octombrie 2012

Trupa BZN vine la Bucuresti

0 Comentarii
La cererea miilor de fani romani care nu au reusit sa o asculte live in Romania, BZN, cea mai populara trupa olandeza a tuturor timpurilor, revine in tara noastra pentru un nou concert! Acesta este programat pentru data de 28 octombrie 2012 si va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti!

 Pentru artisti nu este primul concert in Romania, insa ei le promit fanilor un spectacol nou, dar in care nu vor fi uitate hiturile care i-au facut celebri, precum “Blue eyes, blue eyes”, “Dance dance” sau “Mon amour”… BZN, “trupa fara nume”, traducere a expresiei Band Zonder Naam –numele complet al trupei, si-a inceput cariera in anii '60, iar dupa ce a stat ani la rand in topurile muzicale alaturi de Beatles, ABBA si Rolling Stone, a ajuns sa fie cea mai populara formatie olandeza a tuturor timpurilor.

Formula de start s-a mai schimbat intre timp, la fel si stilurile abordate... insa calitatea muzicii a ramas neschimbata, ba chiar a crescut de-a lungul anilor. In prezent, vocea formatiei este reprezentata de Annie Schilder si Jan Keiser. BZN se lauda cu o cariera de peste 40 de ani, 40 de albume vandute in milioane de copii si un numar impresionant de turnee in toata lumea! Concertul „BZN” va avea loc pe 28 octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu