16 aprilie 2013

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

0 Comentarii
Gala Premiilor Comunitatii Bacauane s-a impus in timp ca unul dintre cele mai longevive si de succes evenimente de responsabilitate sociala pe plan national, fiind unul dintre putinele evenimente de acest gen care s-a dezvoltat constant si s-a impus ca un reper pentru societatea civila. In 2012, la Bucuresti, in cadrul Galei Oameni pentru Oameni, eveniment organizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare si American Chamber of Commerce in Romania si care recunoaste excelenta in filantropie si implicare in comunitate, Gala Bacauana a fost nominalizata printre cele mai valoroase evenimente nationale de strangere de fonduri. In acest an Gala se va desfasura in data de 16 mai, in aceeasi locatie ca si anul trecut, Restaurantul Levisticum.
Evenimentul va avea o tematica inedita, data chiar de obiectivul de strangere de fonduri al editiei din acest an, sintetizata sub sloganul "Intoarcerea la Copilarie". 
Participantii la Gala vor fi invitati sa reinvete sa priveasca lumea prin ochi de copil, pentru a descoperi impreuna cum putem construi un viitor mai bun pentru cei mici. Companiile si firmele locale, sau care activeaza in Bacau, sunt invitate sa sustina prin pachete de sponsorizare cuprinse intre 250 si 3000 de euro, cele mai importante proiecte educative ale FSC. Este vorba de programul de burse pentru liceenii provenind din mediul rural, care isi propune sa continue sprijinul financiar oferit unui numar de 104 tineri provenind din familii cu posibilitati financiare reduse. In al doilea rand sunt vizate Cluburile cu Lipici, centre educationale de zi care ofera programe educative pentru peste 600 de copii din 6 comunitati rurale sarace. Activitatea din aceste centre costa anual organizatia minim 20.000 de euro/locatie iar in 2013 nu exista nici o finantare dedicata sustinerii lor, unele dintre ele fiind in real pericol de a-si inchide portile.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu