24 aprilie 2013

Jandarmii doneaza la ordin?!

0 Comentarii
În această perioadă, la nivelul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău a avut loc o campanie umanitară la care au participat voluntari din unitate ; 
In cadrul acestei campanii,  50 de jandarmi  au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Bacău. 

 Unii dintre jandarmi apar în evidența centrului ca fiind donatori permanenți.

Prin participarea la această acţiune, jandarmii din cadrul unităţii au demonstrat că prin spiritul lor voluntar sunt permanent alături de oameni, nu numai prin misiunile desfăşurate ci şi prin astfel de acţiuni umanitare menite să salveze de cele mai multe ori viața. 

  „ Facem  acest gest din inimă şi nu îl luăm ca pe o datorie, mai cu seamă că sângele nostru înseamnă pentru o persoană bolnavă un lucru extrem de preţios „ ne-a declarat domnul locotenent colonel Virgil Trofin. 


 „Este prima dată când donez sânge, câţiva dintre colegii mei au mai donat de câteva ori; nu mi se pare un lucru dificil şi o să mai particip la astfel de acţiuni atunci când se vor mai organiza. În acest fel transmitem un mesaj către toţi cetăţenii care pot şi doresc să doneze sânge. Îi aşteptăm alături de noi în această acţiune umanitară.  ” – ne-a declarat un alt coleg, domnul plutonier adjutant Sorin Mihalache. 
 


Jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău nu sunt la prima acţiune de acest gen; la nivelul unităţii au mai fost organizate astfel de campanii umanitare; mai mult de atât, au existat situaţii în care jandarmii au ajutat colegi din unitate sau din alte unităţi care , datorită unor probleme medicale, aveau nevoie imediată de sânge. 

     

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu