24 aprilie 2013

Exponate auto la vanzare

0 Comentarii

In scopul asigurarii si respectarea prevederilor legale privind respectarea serviciilor de intretinere si exploatare a parcarilor publice, precum si pentru a veni in intampinarea sesizarilor venite din partea cetatenilor municipiului Bacau privind locurile de parcare, parcarea pe trotuar si autovehiculele expuse spre vanzare in alte locuri decat cele special amenajate, agentii locali au fost implicati in data de 24 aprilie intr-o actiune ce a vizat acest segment de activitate.
Actiunea a fost orientata catre parcarea din zona Mihai Viteazu- Biserica Sf. Nicolae, aceasta locatie  fiind folosita in mod constant si de catre cei care aleg sa-si vanda masinile evitand targul de masini Serbanesti. Au fost depistate un numar de 15 autovehicule, care erau expuse la vanzare, fiind dispusa masura de blocare a acestora. De precizat este faptul ca in zona mai sus-mentionata, expun catre vanzare masini si persoane din alte localitati decat Bacaul, fiind depistate persoane din Piatra Neamt, Buhusi, Suceava etc. Taxa de deblocare este de 100 de lei pe zi, masina fiind deblocata imediat ce proprietarul face dovada platii acesteia catre Directia de Impozite si Taxe Locale.
Pentru a evita sanctiunile contraventionale si situatiile neplacute, Politia Locala avertizeaza pe aceasta cale conducatorii auto si comerciantii de masini sa respecte regimul parcarilor cu plata si sa foloseasca, pentru comercializarea autovehiculelor, locatia special amenajata in Serbanesti.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu