17 aprilie 2013

Noutati de la Vodafone

0 Comentarii

Aplicatiile pentru mobil dezvoltate si sustinute de Vodafone Romania au mai multe functionalitati noi si un continut imbogatit, pentru un plus de utilitate si divertisment pentru utilizatorii de smartphone-uri.
Utilizatorii serviciilor Vodafone de date mobile pot opta de acum pentru Vodafone Cloud, pentru stocarea fisierelor personale in siguranta, online, si accesarea lor de oriunde, atat gratuit, promotional, pentru un spatiu de stocare de5GB, cat si premium.
Vodafone Protect, cu ajutorul careia smartphone-ul poate fie localizat si blocat de catre proprietar in cazul in care este pierdut sau furat, iar informatiile personale pot fi sterse de la distanta, este disponibila in versiunea premium, pentru doar 2 Euro/luna. In plus fata de versiunea gratuita, inclusa in abonamentele RED, aplicatia ofera functia de antivirus pentru a proteja atat informatiile din telefon, cat si navigarea pe internet, filtrare a apelurilor, SMS-urilor si MMS-urilor sau protectie impotriva aplicatiilor cu potential periculos.
Zonga powered by Vodafone, primul produs romanesc care ofera acces la un extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil, a ajuns la 100.000 de utilizatori inregistrati si a depasit 800.000 de ascultari lunare, aproape jumatate realizate direct prin telefonul mobil.
Aplicatia a primit recent update-uri atat pentru smartphone-urile Android cat si pentru iPhone, care aduc un accent sporit pe descoperirea de muzica noua, ajutand utilizatorii sa isi diversifice gama de artisti si albume preferate.
Soferii romani au acum posibilitatea sa achite rovinieta direct prin telefonul mobil si sa o primeasca prin SMS si e-mail in doar cateva minute, fara alte taxe sau comisioane suplimentare, prin intermediul aplicatiei Auto.ro powered by Vodafone.
De la inceputul lunii, SeeNow a adaugat in lista un nou canal TV, Comedy Central Extra, cu un continut inedit si acces la titlurile Crank Yankers, South Park sau show-urile zilnice ale lui Jon Stewart.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu