20 aprilie 2013

Party in Club Zebra

0 Comentarii
ZEBRA CLUB si ZEBRA EVENTS prezinta: NEGRU [CircoLoco DC10] ◆ Alexandru Rusu @ Club Zebra Bacau sambata 20 aprilie ora 22:00.

Negru este una dintre luminile muzicii romanesti de pe scena europei de est, fiind unul din cei mai bine cunoscuti dj din zona, inca de prin 2006. Asta include o rezidenta la clubul Studio Martin si desigur si alte aparitii la cluburi de top precum Kristal din Bucuresti, La Mania (Mamaia), perioada in care a impartit platanele cu aproape toti djii de anvergura de pe scena muzicala, de la The Chemical Brothers pana la Danny Tenaglia. De atunci, a avut din plin giguri internationale, incluzand clubul DC10 din Ibiza pentru CircoLoco.

Intr-un timp destul de scurt a lansat multe release-uri considerabile, ca "Morning Express" cu Livio & Roby si Cabin Fever la label-ul Rekids, care au fost in topul vanzarilor pe cel mai mare portal online de vinyl-uri si anume decks.de din Germania. Alte releasuri au continuat sa fie lansate la Barraca Music si Soweso, cu piese ce au aparut pe compilatii, cele mai notabile fiind cele de la Cecille Records. Cu aceasta ureche fina creeata de vasta experienta muzicala, Negru demonstreaza ca este pregatit pentru a-si continua ascensiunea in cariera sa muzicala.


Pret bilet: 15 lei in avans si 25 lei la intrare

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu