24 aprilie 2013

Romtelecom simplifică online-ul pentru business

0 Comentarii

Romtelecom Business Solutions a lansat in data de 23 aprilie 2013, o iniţiativă menită să ajute companiile mici şi mijlocii să fie prezente în mediul online, prin intermediul unei platforme do-it-yourself, afacereataonline.ro. Iniţiativa oferă posesorilor de afaceri posibilitatea de a-şi dezvolta personal, în 5 paşi simpli, website-uri pentru companiile lor, inclusiv un domeniu .ro personalizat, hosting şi unelte pentru promovarea şi monitorizarea rezultatelor noii prezenţe online. Toate companiile româneşti, clienţi Romtelecom sau nu, au acces la toate aceste beneficii.

Lansarea acestei iniţiative este parte din strategia de dezvoltare a portofoliului Romtelecom Business Solutions şi se adresează oricărei companii care nu deţine deja un website propriu. Utilizarea platformei este gratuită pentru primul an, permiţând deţinătorilor de afaceri să-şi personalizeze website-ul cu ajutorul unor tipare şi texte predefinite, care pot fi mai apoi modificate de către posesorul afacerii, conform caracteristicilor activităţii sale. Mai mult decât atât, platforma permite crearea de adrese e-mail pe respectivul domeniu, dar şi dezvoltarea şi transmiterea de newslettere pentru promovarea afacerii respective şi uneltele necesare pentru analiza traficului de pe website-ul creat.
 
Platforma do-it-yourself a fost dezvoltată de către Romtelecom în baza serviciilor şi infrastructurii deja existente, precum serverele şi platforma BeOnline, unde vor fi găzduite website-urile create de companiile mici şi mijlocii. La finalul anului de gratuitate, se va aplica o taxă lunară pentru găzduire.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu