22 aprilie 2013

Tot ce faci e supus judecatii: Circul" Las Vegas"

0 Comentarii
Duminica, la pranz, pret de aproximativ o ora elefantii unui circ aflat in Bacau au “marsaluit” pe Calea Marasesti. Poate si din cauza vremii, evenimentul nu a avut audienta scontata, spre deosebire de alte parade organizate in trecut in centrul Bacaului (ex. parada cailor de rasa). Cateva zeci de curiosi au asistat duminica la “defilarea” uriaselor patrupede.  Acestea apartin circului “Las Vegas”, care a campat in parcarea de la Hello Shoping Center (fostul Real), urmand sa sustina in perioada urmatoare mai multereprezentatii.( sursa: BacauNet)

Subiectul a suscitat mari dezbateri pe mediile de socializare ( vezi facebook, care denunta ideea) cei reuniti sub "cupola"I LOVE BACAU" generand un sir lung de proteste indreptate si impotriva primariei care a aprobat marsul dar si impotriva initiatorilor.

Acum fie vorba intre noi, chiar nu era cazul sa facem asa un tam-tam!.. Ideea e una de promovare neconventionala a circului, evenimentelor ce acesta le propune in oras si chiar o atractie pentru locuitorii urbei, fara bani de intrare la spectacol.

Nu e viata noastra un circ, ce mare gafa a comis circul insusi?!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu