27 mai 2013

Solidaritatea sanitara

0 Comentarii

Centrul de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea”/Federația „Solidaritatea Sanitară” din România în parteneriat cu Sindicatul „Solidaritatea Sanitară” Cluj anunță desfășurarea Conferintei ''Impactul legislației europene asupra reformei sistemului sanitar din România. Studiu de caz: Directiva U.E. nr. 24/2011'', care se va desfășura  în data de 31.05.2013 în Sala Jean Monnet a Facultății de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai (adresa:  str. Em. de Martonne nr. 1) Cluj-Napoca.
Cu această ocazie va fi lansat studiul Impactul Directivei nr. 24/2011 asupra sistemului sanitar din România, realizat în cadrul Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea”, autor lect. univ. dr. Viorel ROTILĂ, în cadrul căruia sunt abordate efectele pe care Directiva le va avea, prin intermediul legislației de transpunere a acesteia la nivel național, asupra modului de organizare și finanțare a sistemului, asupra pacienților și asupra profesioniștilor din sănătate.
La această Conferință sunt invitați reprezentanți ai sistemului sanitar de la nivel central (Ministerul Sănătății, Casa Națională de Asigurări Sociale de Sănătate), regional și local, membrii grupului de lucru interministerial pentru transpunerea prevederilor Directivei în legislația românească, reprezentați ai autorităților locale și ai unităților sanitare, reprezentanții organismelor profesionale și ai organizațiilor sindicale din sectorul sanitar, reprezentanții asociațiilor de pacienți, factori de decizie și salariați din unitățile sanitare. De asemenea, sunt invitați reprezentanții mass-media. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu