28 iunie 2013

Hotnews.ro, Realitatea TV şi Antena 3 in top

0 Comentarii
Hotnews.ro, Realitatea TV şi Antena 3 sunt cele mai citate surse media în presa scrisă, potrivit mediaTRUST. Raportul  este realizat pe baza a 438 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 – 31 mai  2013 în presa tipărită.
Prezenţă constantă pe primele locuri în clasament, Hotnews.ro a înregistrat 48 de menţiuni, în luna mai, fiind cea mai citată sursă media.

Postul de televiziune Realitatea TV ocupă locul doi în top, cu 35 de menţiuni, urmat îndeaproape de Antena 3 şi rtv.net, fiecare cu câte cu 33 de menţiuni.  Sport.ro  a urcat de pe locul 11, în luna aprilie, pe locul 5 în topul general actual, cu 31 de menţiuni.  Pro TV ocupă locul şase, cu  29 de menţiuni, urmat de B1 TV, cu 23 menţiuni  şi Ziare.com, cu 21.
România Liberă este, pentru a doua lună consecutiv, cea mai citată publicaţie print, cu 8 menţiuni. Locul doi este ocupat de Ziarul Financiar care a înregistrat 7 menţiuni,  iar pe locul trei se află publicaţia Forbes, la egalitate cu Evenimentul Zilei, fiecare înregistrând câte 6 menţiuni.
 În topul mediaTRUST  se mai găsesc  Libertatea (5 menţiuni),  Adevărul  (4), Click (4), Capital şi Jurnalul Naţional, fiecare cu câte 3 menţiuni.
În clasamentul celor mai citate posturi de televiziune, Realitatea Tv revine pe primul loc, cu 35 de menţiuni, urmat de Antena 3, cu 33 de menţiuni. Surpriza lunii mai este Sport.ro, care a înregistrat 31 de menţiuni, depăşind astfel posturile ProTV (29 menţiuni) şi B1 TV (23 menţiuni).
România TV coboară de pe locul doi, ocupat în luna aprilie, pe locul 6, cu 19 menţiuni, urmat de Kanal D (14 menţiuni), Antena 1 şi TVR 1, fiecare cu câte 6 menţiuni.
La categoria posturi de radio, Europa FM conduce topul, cu 6 menţiuni. Kiss FM, Radio ZU şi Pro FM au înregistrat fiecare câte o menţiune.
Hotnews.ro conduce şi la categoria celor mai citate portaluri online, cu 48 de menţiuni. Rtv.net este pe locul doi, cu 33 de menţiuni.  Ziare.com a urcat pe locul trei, comparativ cu luna anterioară când ocupa locul cinci, înregistrând 21 de menţiuni.  Realitatea.net  ocupă poziţia a patra, cu 16 menţiuni, urmat de Libertatea.ro, Evz.ro şi Wowbiz.ro, fiecare cu câte 8 menţiuni.
Ziarul Financiar şi Capital.ro sunt cele mai citate publicaţii de business, fiecare înregistrând câte 7 menţiuni. Money.ro a înregistrat 6 menţiuni, la egalitate cu Forbes, ocupând astfel al doilea loc în clasament. Următoarea publicaţie este Zf.ro cu 4 menţiuni. Alte publicaţii de business prezente în top sunt Capital (3 menţiuni), Wallstreet.ro (2 menţiuni), Money Channel (2 menţiuni) şi Money Magazine (1 menţiune).

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu