3 iulie 2013

Firma SOCAR ajunge si la Bacau

0 Comentarii
Compania SOCAR România a inaugurat in data de 2 iulie o nouă staţie multifuncţională, în zona Moldovei. Benzinăria a fost deschisă în oraşul Piatra Neamţ, în prezenţa oficialităţilor locale şi a managementului central SOCAR. Staţia de alimentare din Piatra Neamţ este amplasată în zona Gara Veche , are o suprafaţă de 3900 de mp şi reprezintă o investiţie de peste 1 milion de euro. Prin această nouă deschidere, compania deţine în prezent, în zona de nord-est a ţării, o reţea de 15 staţii de alimentare.

„ SOCAR a investit până în acest moment peste 22 de miloane de euro în reţeaua de retail din nord-estul ţării şi a ajuns la un aparat format din 235 de angajaţi. Deschiderea staţiei de la Piatra Neamţ este rezultatul dinamicii companiei noastre în zona Moldovei şi a implicării SOCAR în economia României prin investiţii masive în economia locală. Vom dezvolta în continuare reţeaua de benzinării din nord-estul ţării, cu puncte de alimentare stabilite la Roman, Focşani, Buzău, Adjud, Bacău. La Piatra Neamţ intenţionăm ca anul acesta să bifăm a doua staţie, sub brandul SOCAR”, a spus Hamza Karimov, CEO SOCAR România.
 
Benzinăria de la Piatra Neamţ  este prevăzută cu 3 pompe multi-produs, cu 2 feţe fiecare şi respectă standardele şi serviciile SOCAR regăsite în reţeaua de retail mondială. Astfel, benzinăria oferă servicii de alimentare cu carburant, inclusiv pompe pentru deservirea autovehiculelor de mare tonaj, servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apa), magazin multi-produs, Cafe Nar, servicii de orientare în trafic prin info-chioşc digital şi tablete pentru clienţii care vor să navigheze pe internet. În plus, benzinăria de la Piatra Neamţ deschide în premieră în reţeaua SOCAR zona de fast-food, din care clienţii pot să beneficieze de tradiţionalele produse Shaorma şi Chebab.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu