9 august 2013

Liniste pe stadion!

0 Comentarii
Aproximativ 200 de jandarmi din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău şi 20 de jandarmi gălăţeni vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Oţelul Galaţi – F.C. Petrolul Ploieşti.

Duminică, 11 august , începând cu ora 17.00, pe stadionul de fotbal Oţelul din municipiul Galaţi se va desfăşura partida de fotbal dintre echipele F.C. Oţelul Galaţi – F.C. Petrolul Ploieşti.
Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău şi Jandarmeriei Galaţi, în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă etc.).
În conformitate cu prevederile LEGII 4 / 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei în sport ,  jocul sportiv este caracterizat cu  GRAD RIDICAT DE RISC.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura, prin măsuri specifice, prevenirea şi combaterea unor acte şi fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestei partide, în zona imediată şi apropiată a locului de desfăşurare,  restabilirea ordinii publice (în situaţia în care a fost tulburată).
Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor este asigurat de peste 100 de lucrători din cadrul firmei de pază şi protecţie contractată de organizator. 
Accesul în stadion va fi permis începând cu ora 15.00.

Astăzi, 9 august 2013, la sediul clubului de fotbal Oţelul Galaţi a avut loc şedinţa de organizare a acestei misiuni, cu participarea reprezentanţilor  forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică precum şi a altor măsuri specifice pentru buna desfăşurare a acestei partide – jandarmi, poliţie, situaţii de urgenţă, organizator, ambulanţă, societatea de pază şi protecţie etc.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu