3 august 2013

Romanian Top Hits - Ziua I (foto si impresii)

0 Comentarii
Prima zi la Romanian Top Hits a debutat in forta pentru bacauanii care au dorit sa-si sustina artistii si sa se distreze. Evenimentul a inceput la ora 19.30, iar pe covorul rosu Mc Nino si JO (Ioana Ancuta) finalista X Factor, au intampinat artistii.

Loredana, Puya, Connect-R, Arando Marquez, Directia 5, Elena Gheorghe, Xonia, Pepe, Directia 5, Red Blonde, Sunrise Inc, Roxana Nemes, Sunstroke Project si multi altii i-au incantat pe bacauanii veniti in numar mare pentru o mega seara.
O seara care a avut si un strop de tristete pentru fanii Puya. Acesta nu a dat autografe, pe covorul rosu a evitat intrebarile si nu a dorit sa faca poze. Suparat?! Connect-R a oferit un mega show oferindu-le bacauanilor cele mai tari piese ale sale. Acesta a fost vesel si cu chef, fredonand chiar si dincolo de scena(...)
 
Directia 5, Puya, Pepe si Loredana au continuat super show-ul cu mega recitaluri. O seara care a adus cu ea multe suprize, cei mai tari artisti ai momentului si multa distractie.
Show-ul continua si sambata 3 august la aceeasi ora cu: Morandi, Nicole Cherry, Dj Sava si Misha, Marcel Pavel, Andra, Voltaj, Andrei Leonte, Carla's Dream si multi altii.

Foto Romanian Top Hits Prima zi:























0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu