7 octombrie 2013

In atentia creativilor!

0 Comentarii
Pregatirile din bucatarie au inceput, iar Floriol ne sustine anul acesta la cel mai important eveniment culinar dedicat industriei creative din Romania. Prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL va avea loc intre 16 – 18 octombrie, la Kuxa Studio si este o competitie marca IQads si Mixtopia.ro. Aici, publicitarii vor incerca sa gaseasca legatura perfecta intre placerea de a gati, un mod sanatos de viata si creativitate.
Pana acum s-au inscris in competitie 8 echipe dornice sa ne faca o demonstratie a talentelor culinare: pastel spices (Pastel Age), Wave Division, Interactions, Le Rouge et Le Polonique (Presage Strategic Communications), Dregatori la cratita (Starcom), Leo Gourmet (Leo Burnett), Delicii in lingura (Spoon Media) si Souls & Pepper (Inteligo Media). Echipele care doresc sa se inscrie trebuie sa fie formate din maxim 4 maestri bucatari ai marcomm-ului si sa trimita formularul de inscriere completat pe adresa Monica@IQads.ro pana pe 10 octombrie.
Intrecerile intre participanti continua pana pe 11 octombrie, ora 14:00, timp in care echipele inscrise pot sa isi testeze creativitatea in cadrul unei competitii de logo-uri special create pentru acest eveniment. Creatiile sunt asteptate pe adresa Monica@IQads.ro, la o rezolutie de minim 300 dpi, fiind prezentate pe site, dar si la Cupa Agentiilor FLORIOL, intr-un mod neconventional.
Incercati-va inspiratiunea culinara la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu