29 noiembrie 2014

Jandarmii inaintati in gradul urmator

0 Comentarii
Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău s-a organizat în ziua de 28.11 un ceremonial militar unde, în prezenţa domnului prefect Constantin Dorian Pocovnicu şi a domnului subprefect Toma Constantin, pentru rezultate bune şi foarte bune obţinute în activitatea profesională precum şi pentru modul exemplar de executare a misiunilor a fost aprobată înaintarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru 122 de subofiţeri jandarmi.            
De asemenea, un ofiţer a primit „DISTINCŢIA DE SEVICIU” pentru îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate, iar mai multe cadre, ofiţeri şi subofiţeri, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, vor fi  recompensate de către inspectorul şef cu mulţumiri, felicitări şi citarea prin ordinul de zi al unităţii.
           Domnul prefect Constantin Dorian Pocovnicu a felicitat pe toţi cei care au primit grade noi, menţionând în alocuţiunea sa despre buna colaborare cu jandarmii băcăuani şi echipa ce o face cu aceştia pentru siguranţa cetăţenilor din judeţul nostru.
 Jandarmii vor participa şi la ceremonialele militare şi religioase care vor avea loc în municipiul Oneşti, Moineşti şi oraşele Buhuşi, Comăneşti, Târgu Ocna, şi Darmaneşti.

            În municipiul Bacău, jandarmii vor fi prezenţi luni, 01 decembrie 2014, la activităţile dedicate Zilei Naţionale ce se vor desfăşura la Cimitirul Eroilor şi în Piaţa Tricolorului. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu