20 decembrie 2014

Concert caritabil in Pub S

0 Comentarii
Dorințele de Crăciun sunt fel de fel, iar din prisma unui copil, indiferent de categoria socială din care provine, orice dorință este legitimă. 

De acest Crăciun, ni s-a povestit, mulți copii își doresc portocale, banane, dar, mai mult decât atât, își doresc penare, ghiozdane, cărți și caiete, ghetuțe și hainuțe pentru a merge la școală. Printre cei din urmă sunt și câțiva preșcolari și elevi de la Școala ”Nicu Enea” din Bacău. Este vorba despre 15 copii care tot ce-și doresc de la Moș Crăciun este, da, să meargă la școală. Indiferent de anotimp. De aceea își doresc, mai mult decât orice, ghetuțe și hăinuțe groase. Dacă, pe lângă, Moșul le va strecura și câte o banană ori o portocală, câte o cărticică sau o jucărie, cu atât mai mare bucuria!

Pentru acești copii, trupa Driftwood&friends s-au gândit să-l invite pe Moș Crăciunul ce trăiește în fiecare dintre noi, cu darurile sale, în Pub S4 din Bacău. Pe 20 decembrie de la orele 19.00. Atunci, Driftwood și prietenii vor cânta fiecărui Moș Crăciun ce sălășluiește în noi, prezent în public, pentru ca, ulterior, Moș Crăciun să-și dovedească generozitatea și mărinimia față de cei 15 copii a căror dorință este... SĂ MEARGĂ LA ȘCOALĂ.

Copiii au vârste între 4 și 15 ani. Iar mărimile la picior, în eventualitatea în care Moșul le va putea aduce ghetuțe de mers și iarna la școală sunt: pentru fetițe - 5 perechi, măsurile: 25, 26, 32, 37, 41, iar pentru băieți - 10 perechi, măsurile: 4*30, 27, 29, 35, 36, 37, 38.

Campania ”Cadouri de Crăciun pentru copiii care vor să meargă la școală” se derulează în colaborare cu directorul Școlii Gimnaziale ”Nicu Enea” Bacău, prof. Mariana Ifrim și cadrele didactice de la cele 15 clase ale unității de învățământ. Eveniment sprijinit de Mădălina Rotaru și www.riverflow.ro. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu