30 ianuarie 2015

Directia 5 revine la Bacau

0 Comentarii

Membrii trupei revin la Teatrul de Vara, joi, 19 februrarie de la ora 19.30 in cadrul unui spectacol special: ”Forever Love” .
Direcția 5 este o trupă din România care a luat ființă în anul 1991. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, electronic-rock, pop-rock, instrumental, rar club-house (de ex. melodia "Unde ești"). 
Trupa a fost formată initial de Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoș Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce), Vlaicu Giurgea (chitară).
Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, Directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ.
Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu vor crea o seara de neuitat.
Isi vor incanta audienta cu melodiile ce au facut istorie, pornind de la inceputul carierei si ajungand pana la cel mai recent hit realizat in colaborare cu Lidia Buble, ”FOREVER LOVE”.
Din piesele cunoscute ale formatiei enumeram: O fata ca ea, Am nevoie de tine, Iti multumesc, Daca ai sti, Povestea Noastra, Si ce daca, Decembrie, Forever Love.


In zona rosie biletul costa 120 Lei, in zona albastra biletul costa 85 lei si in zona verde biletul costa 65 lei. Se acorda discounturi numai la grupuri peste 5, sau 10 persoane.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu