8 ianuarie 2015

La multi ani, Teo! Spectacol aniversar

0 Comentarii
Teo Trandafir este o emblema media si un simbol al umorului romanesc, cu o cariera de 20 de ani in radio si televiziune,  stralucind de-a lungul acestui timp in toate productiile pe care le-a semnat.  Romanii pe care i-a facut fericiti in fiecare zi de activitate o vor omagia pe Teo la Sala Palatului, pe 14 februarie, chiar de Ziua Indragostitilor, intr-un spectacol inedit si incarcat, desigur, de surprize.
La multi ani, Teo!” vor rosti in recitaluri emotionante trei trupe etalon ale rock-ului romanesc: Holograf, Taxi, Zdob si Zdub. Spectacolul aniversar va fi dupa chipul si asemanarea celebrei sarbatorite: o explozie de energie si bucurie, sensibil si emotionant, dar presarat cu surprize de tot felul.
Prezentatoare TV, producatoare, actrita, prezentatoare de radio, Teo Trandafir a ramas mereu fidela publicului, aducand, cu umorul si istetimea specifice, un strop de fericire in vietile romanilor timp de 20 de ani. Numele Teo a devenit un brand in Romania, intr-un domeniu de activitate supus versatilitatii si efemerului.  Aprecierile fanilor si ale presei de specialitate sunt dovedite prin lunga lista de Premii si distinctii primite de-a lungul timpului de Teo.
Pret bilet: intre 100-250 lei;

Asta chiar surpriza, daca ne dati voie sa ne exprimam-pare o miscare cu iz comercial a trustului! 
Bine ca nu o celebram pe Esca!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu