25 ianuarie 2015

POT Acting de vacantă (teatru si dezvoltare personală în limba ENGLEZĂ)

0 Comentarii
„Pot Acting de vacanţă” este un program de muzică, teatru şi dezvoltare personală bilingv româno -englez.

Suntem diferiți… dar la fel de valoroși!

Fiecare copil este diferit, dar asta nu înseamnă că unul este mai bun decât altul. Când copiii învață acest lucru, devin mai toleranți cu greșelile lor și cu ale celorlalți. Astfel pot aprecia mai ușor pe cei din jur și își pot face mai ușor prieteni.

POT Acting crede despre copiii noștri că ei sunt puternici, responsabili, curajoși, încrezători, grijulii și independenți. Însă copiii nu se simt mereu așa… uneori ei se simt: diferiți, neîncrezători, neputiincioși, rușinați, descurajați!

Când copilul este temător, când șantajează, minte sau este agresiv, refuză să vorbească, se izolează, plânge, sau are coșmaruri noaptea, atunci este posibil să treacă printr-un moment dificil care îl blochează și îl oprește din dezvoltare.

Cu susținere din partea părinților și puțină "joacă" la Lider Academy, îi putem sprijini să crescă frumoși și armonioși, plini de încredere în forțele proprii.

“Am nevoie de curaj pentru a învăța ceva nou! “
“Am nevoie de curaj pentru a greși!”

Copilul lipsit de curaj nu riscă, nu întreabă, nu are inițiativă, poate fi prea cuminte sau prea agitat perturbând activitatea în loc să participe. Alături de noi, el își poate recăpăta curajul pierdut.

Construim personje și decoruri, desenăm, cântăm, jucăm teatru, exersăm limba engleză într-un cadru nonformal, modelăm personalități!

POTActing este un program inovator de exersare și învățare a limbii engleze prin teatru și muzică, un concept ”jucăuș”, care antrenează toate simțurile și capacitățile de învățare ale copiilor. Prin joc și cântec, copiii au oportunitatea de a experimenta diverse stări și emoții ale personajelor.

Iubire, frică, entuziasm, durere… exprimarea lor ne ajută să ne maturizăm, să creștem! Dar nu ne exprimăm oricum… ci cu grijă față de ceilalți! Inhibarea lor adună tensiune, frustrare și furie. Tensiunea poate dezvolta ticuri, tulburări de somn, tulburări emoționale, de comportament sau blocaje în dezvoltare.

Pe durata programului copiii au ocazia de a deveni actori și de a susține propriile lor spectacole, învață și exersează engleza într-un mod relaxant, socializează cu copii de vârste diferite, depășind tracul și timiditatea, îmbogățindu-și imaginația, tehnicile de comunicare și creativitatea. Pe termen mediu și lung, prin exersarea limbii engleze în contexte non-formale copiii ajung să utilizeze cu încredere limba engleză într-un mod natural și fluent.

Proiectul „POT Acting de vacanță” se încheie cu punerea în scenă a unei piese de teatru.

Perioada de desfăşurare: 02 – 06 februarie 2015

Program: 09:00 - 12:00
Primirea participanţilor se face începând cu ora 08:00

Tarif: 200 lei
Clienţii fideli beneficiază de o reducere de 20%.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu