28 ianuarie 2015

S-a lansat proiectul ''Povestea mea digitala''

0 Comentarii
Asociația Lumina în parteneriat cu Fundaţia pentru Comunitate a lansat proiectul: ,,Povestea mea digitală’’!,proiect cofinanțat prin ,,Programul MOL pentru sănătatea copiilor”.
Conferința de lansare a proiectului a avut loc în data de 28 ianuarie 2015, ora 10.30 , în sala de conferinţe a hotelului Decebal și este dedicată prezentării detaliate a obiectivelor proiectului precum și  a beneficiilor pe care le aduce copiilor din grupul țintă.
,,Povestea mea digitală’’ este un proiect care are ca beneficiari 15 copii cu boli incurabile în stadii avansate și terminale, având nevoi complexe socio-medicale de îngrijire. Acestor beneficiari li se adaugă 15 membri de familie. Din familia fiecărui copil va fi selectat fie un părinte, fie un frate/o soră  care să participe la activităţi în cadrul proiectului şi să ofere sprijin copilului bolnav.
Scopul proiectului îl reprezintă dezvoltarea pentru 15 copiii care suferă de boli limitatoare de viaţă, a mecanismelor personale de adaptare şi coping  în relaţie cu boala, prin intervenţii de ,,legacy making”.
La eveniment au fost prezenti Mihaela Dumitrache, director executiv Asociatia Lumina, Mara Matei, reprezentant al Asociatiei Lumina in relatia cu mass-media, Cezar Ivanov din partea Hotel Decebal, Andre Muit, presedinte Asociatia Betania, Ilie Barzu si multi altii.



0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu