27 ianuarie 2015

Reprogramare la formare „Expert accesare fonduri europene”

0 Comentarii
Cursul Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene organizat de Scoala de Comert si Industrie Bacau s-a reprogramat pentru perioada 02 – 06 februarie 2015.
Cursul se adresează firmelor care doresc să acceseze fonduri guvernamentale şi europene si persoanelor fizice interesate de acest domeniu.
Pentru a dobândi cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru accesarea fondurilor structurale, derularea şi implementarea proiectelor finanţate prin intermediul fondurilor nerambursabile în conformitate cu criteriile Comisiei Europene, cursul are urmatoarea tematica:
  • Ziua I si ziua a IIa sunt dedicate aspectelor teoretice privind ciclul managementului de proiect, analiza cost-beneficiu, programele operationale, noutati in domeniul fondurilor europene. Noua perioada de programare: orizont 2020, caracteristici, obiectivele de finantare incepand cu 2014, indicatori, diferente fata de vechiul ciclu de finantare.
  • Ziua a IIIa si ziua a IVa sunt alocate pentru completarea cererii de finantare pentru o idee de proiect pe care o au participantii la instruire, sub directa indrumare si asistenta a lectorului.
  • In ziua a Va se vor aborda aspecte privind implementarea, completarea cererilor de rambursare, pregatirea vizitelor OI, audituri, probleme si solutii posibile in implementare.
  •  
Programul de instruire este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar la finalizarea acestuia se obtine certificat de absolvirerecunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii in ocupatia - Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu