28 ianuarie 2015

Think Food sau reasezarea consumului

0 Comentarii
Liliana Munteanu, un profesionist cu o experienta de peste 15 ani in comunicare si in organizarea de evenimente de business, s-a alaturat la finele anului trecut echipei Point Public Affairs,  agentia de public affairs si comunicare strategica din GMP Group.  Point Connections,  e cea mai noua linie de business a agentiei, care  genereaza si dezvolta proiecte si platforme de comunicare in care subiectele si preocuparile societatii si ale mediului economic vor fi analizate, disecate si abordate din perspective inedite.

 "Point Connections are planuri ambitioase pentru sfarsitul de an si pentru 2015. Avem deja in dezvoltare trei proiecte complexe, prin care vrem sa oferim publicului pe langa networking si inspiratie, motivatie si continut valoros", a spus Laura Florea, managing partner Point Public Affairs. "Experienta si anvergura Lilianei impreuna cu knowhow-ul Point Public Affairs in sfera politicilor publice si creativitatea grupului de comunicare din care facem parte va pune pe masa partenerilor o noua reteta de proiecte", spunea Liliana Munteanu intr-un interviu HotNews.ro.

Un astfel de proiect e Think Food, un eveniment ce se intampla in aceste zile in Bucuresti,(28.29 ianuarie) la Impact Hub si care aduce fata in fata consumatorul cu industria alimentara, strategia agroalimentara a Romaniei si rolul autoritatilor in protectia consumatorului, cam tot ce poate fi spus...sau nespus privind provocarile industriei.

 Astazi s-a consumat prima zi a dezbaterilor; În timpul celor două sesiuni s-au dezbătut teme privind strategia pentru dezvoltarea pieței, dar și calitatea și siguranța alimentelor.  Concluziile celor două sesiuni pot fi rezumate la nevoia industriei de a fi susținută printr-o coordonare și reglementare mai bună, mai ales în zona organismelor de control, dar și de o mai bună comunicare între principalii actori.
Ziua de maine, 29 ianuarie  va fi dedicata comunicarii, obiceiurilor de consum, de nutritie, analizate dintr-o perspectiva stiintifica dar si psihologica, spirituala. Think Food continuă asadar în prima parte a zilei  cu o serie de conferințe pentru specialiștii în comunicare, despre provocările cu care se confruntă în industria alimentară. Seara, publicul poate intra în discuție cu medici, nutriționiști, psihologi, care vor vorbi despre hrană din diferite perspective. Printre vorbitori se numără: Aurora Liiceanu, psiholog, Simona Tivadar, medic nutriționist, Pavel Chirilă, medic și fondatorul Naturalia si al clinicii Nera, doctor Florin Ioan Bălănică, consultant personal de sănătate, Willy Shuster, biogospodar, Monica Stroe, sociolog, Larisa Petrini, health coach, Cristina Mazilu, redactor-șef Good Food.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu