13 iunie 2015

Night ride 2

0 Comentarii
Sâmbătă, 13 iunie, începe sezonul de vară al evenimentelor cu mult așteptata reeditare a plimbării de seară cu bicicletele pe străzile orașului, acțiune la care sunt invitați toți bikerii și skaterii din Bacău!

Începe Night ride 2 la ora 20:00 in Piața Tricolorului (în fața Casei de Cultură) și vor porni, în jurul orei 20:15, pe un traseu ce măsoară 7 kilometri. De asemenea, vor să le arăte celor aflați la plimbare sâmbătă seara că bicicleta poate fi o alternativă mult mai sănătoasă și puțin costisitoare ce este folosită de m
ulți băcăuani.

Se pleacă din Piața Tricolorului, fac stânga la Hotel Decebal și continuăm pe Bulevardul Ioniță Sandu Sturza, ajungem la sensul giratoriu de la Pasajul Subteran, vireaza dreapta pe Strada Oituz, după care la primul sens giratoriu ieșim pe strada Energiei. Parcurgem toată strada Mioriței până la Autogară, după care coboara spre Statuia lui Ștefan cel Mare, ca la final să se opreasca în Parcul Cancicov, după o tură gălăgioasă de Centru. E ca un fel de tur al sensurilor giratorii din zona centrală, 6 la număr pe traseu.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu