14 decembrie 2015

Dragos Benea fata in fata cu...culpa penala

2 Comentarii
Dragos Benea, o figura influenta in peisajul politic al junglei urbane bacauane nu se dezminte nici cand e la un pas de puscarie. Indolenta, aroganta si lipsa de etica...fac parte din cultura...Stim ca legislatia rutiera impune ca la momentul producerii unui eveniment, impact, accident, politia sa fie apelata la 112 si" incidentul" anuntat. Dar personajul nostru face legea in judet, doar!

Presa bacauana a tratat cu indulgenta evenimentul rutier petrecut joi in Bacau, a carui actant, din postura de victima a fost colega noastra de redactie, Cornelia Cochior. Fatidic, Benea" se loveste" de presa...Evenimentul a fost minimizat de toate organismele implicate, la spital victima fiind tratata cu indiferenta voita, obiectivul fiind minimizarea efectelor, traumatismul evident fiind; Incompetenta medicilor de la primire sau strategie de casa?! De unde trimiterea persoanei la domiciliu care, dupa cum s-a dovedit  ulterior avea fractura de tibie, ea momentan fiind imobilizata la pat cu aparat gipsat. Politia, dispozitivul medical implicat la urgenta, au fost preocupati de ticluirea unor probe care sa-l exonereze pe domnul Benea de orice raspundere...ne miram ca Presedintele Consiliului Judetean nu a depus plangere cum ca Cornelia i-ar fi avariat masina, la momentul impactului!... Din surse confidentiale, se pare ca" Domnul" tocmai era dupa o bauta, de unde rezulta ca fapta sa migreaza cu eleganta catre spectrul penal(...)
Nu mai spunem de telefoanele primite de colega noastra, de piedicile intampinate de Cornelia la Laboratorul de Medicina Legala care practic a refuzat sa constate traumatismul, pe motiv ca nu are domiciliul in Bacau, ea fiind drept, din Piatra Neamt...Si accidentata nu e usor deplasabila!
Sunt multe semne de intrebare pe care le vom lamuri si cu ajutorul martorilor care exista, a reclamatiilor care vor cere raspunsuri punctuale chiar daca mafia din Bacau incearca o musamalizare a cazului. E timpul ca acesti impostori sa plateasca, macar sa-si recunoasca faptele si sa ceara scuze intr-un mod cavaleresc, public si personal! Iar cei pusi in slujba ordinii si ajutorului public sa fie corecti nu sa protejeze minciuna, coruptia si pe cei "de sus".
http://www.bacau.net/dragos-benea-presedintele-consiliului-judetean-bacau-implicat-intr-un-accident-rutier/http://adevarul.ro/locale/bacau/foto-autoritatearutiera-romana-plateste-chirie-etaj-cladirea-concubinei-dragos-beneapresedintele-consiliului-judetean-bacau-1_53d66dcb0d133766a8d00787/index.html

2 Comentarii:

Anonim says:
14 decembrie 2015 la 21:34

nu mai bine includeti voi, obiectiv, toate detaliile evenimentului?

Anonim says:
15 decembrie 2015 la 00:26

Stiu cazul foarte bine iar benea ca domn nu ii pot zice trebuie sa zaca unde ii este locul,la puscarie nu doar pentru fapta aceasta,care este de o gravitate foarte mare ci si pentru restul actiunilor sale iesite din conduita legilor acestei tari.Incaodata se arata fata adevarata a celor care ne conduc si a autoritatilor care ii ajutati pe acesti baieti cu bani si putere.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu