Becel aduce în exclusivitate pentru
România Becel Blend Bar, un concept unic dedicat uleiurilor vegetale şi
mixurilor ingenioase ce pot fi create din acestea. A fost lansat în Olanda,
anul trecut, iar acum a ajuns şi în ţara noastră. Becel Blend Bar îşi propune să
inspire consumatorii să folosească uleiuri vegetale în combinaţii alimentare
savuroase, arătând astfel că deliciul culinar şi alimentaţia sănătoasă se
îmbină desăvârşit atunci când ingredientele de calitate, expertiza şi măiestria
chef-ilor sunt aduse împreună. Mixul,
gustul, mirosul şi experienţa reprezintă motto-ul Becel Blend Bar.
Becel Blend Bar
este un concept prin care, din mixuri diferite de uleiuri vegetale cu savoare
şi proprietăţi nutriţionale diferite, se poate obţine, simplu, margarină de
foarte bună calitate. Astfel, Becel Blend Bar le vorbeşte consumatorilor,
într-o modalitate extrem de transparentă şi atractivă, despre ingredientele din
reţeta Becel şi despre modul în care acestea se combină, pentru a oferi un
produs bun din punct de vedere nutriţional şi al gustului.
Asemenea amestecurilor de cafea sau ceai, de exemplu, şi amestecurile de
uleiuri necesită o expertiză în domeniu. De aceea, Chef Dorin Mandache este Master
Blender-ul care va demonstra cum se combină cele 3 uleiuri de bază din
Becel, dar şi alte tipuri de uleiuri vegetale, pentru a realiza produse noi şi
unice.
„Becel Blend Bar este un concept inedit care îmi oferă ocazia
să experimentez, realizând mixuri de uleiuri cărora să le adaug o notă
personală, prin uleiul de semnătură, cum ar fi uleiul de trufe sau de nuci. Am
plecat de la o bază de 3 uleiuri - in, rapiţă şi floarea soarelui, alese pentru
conţinutul natural de grăsimi esenţiale Omega 3 şi Omega 6 - şi le-am arătat
consumatorilor cât de uşor se poate pregăti o margarină gustoasă, din
ingrediente naturale. Experienţa Becel Blend Bar mi-a dat ocazia să prezint
calităţile unice ale uleiurilor şi cum se pot mixa în combinaţii ingenioase.”, spune Chef Dorin Mandache.
Becel şi Chef Dorin
Mandache vă aşteaptă la Becel Blend Bar, în Mega Image Concept Store Băneasa, în perioada 2-5 iunie (joi-vineri între orele 16:00-21:00; sâmbătă-duminică
între orele 12:00-20:00). Chef Dorin Mandache va arăta măiestria din spatele
procesului de amestecare a uleiurilor şi va realiza, pe loc, diverse mixuri
speciale şi gustări proaspete. Veţi putea degusta mixuri tartinabile unice şi
veţi putea învăţa mai multe lucruri despre beneficiile uleiurilor vegetale pentru
sănătatea inimii, bucurându-vă de experienţa Becel Blend Bar!






0 Comentarii:
Trimiteți un comentariu