30 septembrie 2016

Extindere si multe locuri de munca la PROFI

0 Comentarii
Cu aproape 300 de locuri de muncă create doar în septembrie și un număr total al angajaților care se apropie de 11.000, PROFI avansează rapid în topul angajatorilor din România. De la începutul lunii rețeaua a inaugurat 15 magazine dintre care cinci și-au primit in data de 29 septembrie primii clienți la Alexandria, Bâlteni, Dumbrăveni, Tulgheș, Berezeni, mâine urmând să-și deschidă porțile încă o nouă unitate și la Cluj-Napoca.

Compania își continuă astfel proiectul de creștere care, odată cu extinderea rețelei, generează mii de noi posturi pentru locuitorii localităților în care activează, precum și ample posibilități de avansare profesională pentru actualii săi angajați. De la începutul anului și până la sfârșitul lunii august, PROFI a adus în piață aproape 1400 de noi locuri de muncă.

Magazinul deschis în Alexandria, județul Teleorman este al doilea PROFI din localitate, ambele funcționând în format standard. Noua unitatea se află pe strada Turnu Măgurele, la parterul blocului nr. 508, și are o suprafață totală de 556 m2 din care suprafața de vânzări ocupă de 362 m2.

La Bâlteni s-a deschis cel de-al 10-lea magazin PROFI din județul Gorj. Situată pe strada Principală, nr. 150, unitatea în format Loco are o suprafată de 355 m2, cu o sală de vânzări de de 251 m2.

Al 15-lea PROFI din județul Sibiu se află de astăzi în localitatea Dumbrăveni, pe strada Aurel Tiflea. Unitatea în format Loco dispune de o suprafață totală de 365 m2 , cu o suprafață de vânzari de 266 m2.

Tot PROFI Loco sunt și unitățile din localitățile Tulgheș și Berezeni.  Magazinul din Tulgheș, județul Harghita, funcționează pe strada Centru, bl.1, acoperind o suprafață totală de 392 m2 cu o sală de vânzări de 264 m2. Unitatea din Berezeni, județul Vaslui se află pe strada Principală, nr. 279. Are o întindere totală de 370 m2 din care sala de vânzări este de 252 m2.

Începând de mâine, un nou magazin PROFI va funcționa în Cluj-Napoca pe Calea Mănăștur, nr.109 A. În format City, unitatea are o suprafață totală de 392 m2, cu o suprafață de vânzare de 265 m2.

Astfel, de vineri PROFI totalizează 454 de unități în 224 de localități din toate județele și municipiul București, fiind rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu