26 septembrie 2016

Încearcă savoarea Alpilor cu produsele Alpen Fest de la Lidl

0 Comentarii
Tăițeii svăbești, mezelurile bavareze, ciocolata elvețiană, ștrudelul de mere în stil vienez și multe alte delicatese din regiunea Alpilor se reunesc la Lidl. De joi, 29 septembrie, te vei putea delecta cu specialități din Austria, Elveția și Germania, din gama Alpen Fest.
Sunt preparați după o rețetă tradițională, din carne și grăsime de porc, atent selecționate și fierte, care le oferă nuanța alburie specifică. Se adaugă carne de vițel și se amestecă cu rădăcină de pătrunjel, coajă de lămâie, ceapă, usturoi și diverse ierburi aromate, care îi fac cu atât mai delicioși. Aceștia sunt celebrii Weisswurst, care în traducere înseamnă cârnați albi, și reprezintă doar una dintre specialitățile culinare din sudul Germaniei pe care le vei găsi în Săptămâna Alpilor la Lidl. Caută-i în magazine sub denumirea de cârnați albi bavarezi cu muștar dulce (8.99 lei) și savurează-i la micul dejun, prânz sau cină alături de cei dragi.
Desigur, poți opta și pentru cârnăciorii cu brânză înveliți în bacon (9.99 lei) sau cârnații cu muștar (4.99 lei), care se servesc în mod tradițional fierți, însă sunt la fel de gustoși prăjiți pe grătar sau în tigaie. Aceștia sunt delicioși cu muștar dulce (2.99 lei), alături de o bere blondă Perlenbacher (19.99 lei/0.95L), pe care o vei putea savura chiar dintr-o halbă tradițională, inclusă în pachet.
Deschide-ți apetitul cu specialitățile austriece (6.99 lei) din carne și mezelurile bavareze (4.99 lei), care vor da un gust deosebit platoului de aperitive. Pentru o masă copioasă ca în Alpi, vei găsi la Lidl tăiței proaspeți svăbești, cu ou sau cartofi (4.99 lei), dar și semipreparate tradiționale germane (7.99 lei), precum tocănița cu paste și șuncă în sos picant.
Tortul cu frișcă și fulgi de migdale (24.99 lei) și ștrudelul de mere în stil vienez (8.99 lei) sunt două dintre deserturile din Alpi ce vor cuceri întreaga familie. Te vei putea bucura și de renumita ciocolata elvețiană (3.99 lei) sau de arahidele caramelizate (5.99 lei), perfecte pentru o gustare rapidă și dulce.
Din 29 septembrie, încearcă și tu savoarea Alpilor cu produsele din gama Alpen Fest, disponibile în toate magazinele Lidl din țară!


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu