29 septembrie 2016

Jandarmi bacauani in actiune

0 Comentarii
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S.M.S.  IAŞI  – ACS POLI TIMIŞOARA.

  Vineri, 30 septembrie 2016, începând cu ora 18.00, pe stadionul de fotbal „Emil Alexandrescu” din municipiul Iaşi  va avea loc partida de fotbal dintre echipele C.S.M.S.  IAŞI  – ACS POLI TIMIŞOARA.
Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă etc.).
Premergător şi pe timpul desfăşurării acestui meci, jandarmii vor desfăşura activităţi specifice de prevenire a violenţei cu ocazia jocurilor şi competiţiilor sportive.
Pentru buna desfăşurare a acestor partide de fotbal cetăţenii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul bazei sportive.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu