30 septembrie 2016

Telekom Romania, pe lista scurtă a premiilor Global Carrier Awards 2016

0 Comentarii
Telekom Romania este nominalizată la trei categorii în cadrul Global Carrier Awards 2016: „Cel mai bun operator wholesale din Estul Europei”, „Cea mai bună echipă de vânzări wholesale” și „Cea mai rapidă extindere a serviciilor 4G”.
Telekom Romania se numără printre finaliștii Global Carrier Awards 2016 pentru trei categorii: „Cel mai bun operator wholesale din Estul Europei”, „Cea mai bună echipă de vânzări wholesale” și „Cea mai rapidă extindere a serviciilor 4G”. Evenimentul este organizat de Capacity Magazine, cea mai prestigioasă publicaţie dedicată industriei de telecomunicaţii wholesale.
Viteza cu care s-a implementat proiectul de extindere a acoperirii serviciului 4G a dus la nominalizarea Telekom în cadrul categoriei dedicate inovației. De asemenea, datorită perfomanțelor la nivel național și regional, divizia Telekom Romania dedicată relaţiilor cu operatorii de telecomunicaţii din ţară şi din străinătate a fost selectată, pentru al patrulea an consecutiv, ca finalistă la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Estul Europei”. Eficiența echipei de wholesale a Telekom Romania este recunoscută la nivel global, pentru al doilea an consecutiv, prin nominalizarea la categoria „Cea mai bună echipă de vânzări”.
“Pentru a avea succes în domeniul vânzărilor wholesale, trebuie să îmbini efortul colectiv, colaborarea, creativitatea şi flexibiliatea, atât pe plan intern, cât şi extern. Prin continua aplicare a acestui principiu, echipa noastră s-a perfecţionat şi a performat la un nivel înalt, câştigându-şi astfel recunoaşterea, la nivel mondial, în domeniul telecomunicaţiilor wholesale, ca o organizaţie puternică şi profesionistă de vânzări”, a declarat Dumitru Vlad, Directorul Diviziei Telekom Romania Wholesale.
Aflat la cea de-a 12-a ediție, la evenimentul Global Carriers Awards 2016 s-au înscris peste 200 de companii din întreaga lume, competiția fiind jurizată de 20 de experți consacrați din industrie și de reprezentanți ai echipei editoriale a publicației. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 8 noiembrie la Capacity Europe în Paris, în cadrul unei ceremonii festive.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu