6 octombrie 2016

Pizza Hut, inamicul mâncatului pe fugă

0 Comentarii
Pizza Hut lansează o nouă campanie prin care își propune să readucă românilor bucuria de a sta la masă. În ultima perioadă, timpul acordat meselor principale s-a redus la 45 de minute pe zi, iar mâncatul pe fugă, un obicei periculos, a început să ia amploare. Oamenii nu mai acordă importanța necesară momentelor petrecute la masă, tot mai mulți adoptând metoda mâncatului rapid și în orice loc: pe stradă, în metrou, la volan, etc.
Astfel, Pizza Hut lansează o nouă provocare, după cele două misiuni încheiate deja cu succes, „de-tastaturizarea” și “de-telefonizarea”, lanțul de restaurante îndemnându-i pe consumatori să petreacă mai mult timp la masă și să se bucure de momentele petrecute cu cei dragi. Iar, pentru a susține această nouă misiune, Pizza Hut îi întâmpină pe clienți cu o ofertă avantajoasă. Aceștia pot transforma o pizza mică într-una medie, cu doar 5 lei în plus, economisind astfel între 7 și 10 lei, în funcție de rețeta aleasă. Oferta este valabilă în toate restaurantele Pizza Hut din țară până pe 11 noiembrie 2016.
“Observăm tot mai multe schimbări în comportamentul de consum al oamenilor, acest lucru reflectându-se și în timpul acordat meselor, ce s-a redus considerabil în ultimii ani. Una dintre misiunile noastre este să-i ajutăm pe clienţi să <redescopere bucuria meselor în oraș> și să renunțe la obiceiul de a lua masa pe fugă. Ne dorim să le arătăm cât de importante sunt momentele petrecute la masă, alături de cei dragi, și să-i încurajăm să aloce mai mult timp acestora” , a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu