3 octombrie 2016

Premiera de televiziune: Serialul ,, Lethal Weapon" doar la Digi Film !

0 Comentarii
Digi Film aduce o noua premiera de televiziune. Cel mai asteptat serial american, ,, Lethal Weapon" ("Arma Mortala"), va fi difuzat la Digi Film, la doar o zi distanta de premiera din Statele Unite. Primul episod va putea fi urmarit in premiera nationala de televiziune, numai pe Digi Film, incepand din data de 23 septembrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat la Digi Film, in fiecare vineri, de la ora 20:00. 
,, Lethal Weapon" ("Arma Mortala") este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson si Danny Glover, despre doi politisti cat se poate de diferiti. Clayne Crawford, cunoscut publicului din ,, A Walk to Remember", joaca rolul lui Martin Riggs, un detectiv care se muta in California dupa moartea sotiei. Daca Riggs cauta pericolul cu lumanarea, Roger Murtaugh (Damon Wayans, cunoscut din "Last Action Hero" sau "Bulletproof") e politistul calculat, care se gandeste in primul rand la familia care il asteapta acasa.
Serialul se deschide cu Riggs care isi face prezenta intr-o banca, in mijlocul unui jaf, sub pretextul ca a venit sa livreze pizza. Dupa ce reuseste sa ii enerveze pe infractori si sa ii provoace pana in punctul in care viata lui atarna de un fir de par, Riggs sfideaza toate legile, iesind teafar din cladire cu doar cateva secunde inainte ca o bomba lasata de infractori in banca sa explodeze.
Relatia celor doi parteneri evolueaza rapid intr-o prietenie care s-ar putea sa ii scoata din multe situatii periculoase in viitorele misiuni.
De la producatorul serialului de succes ,, Chuck", Matt Miller, vine acest serial exploziv, plin de adrenalina si scene amuzante. Ca sa stiti la ce sa va asteptati, primul episod e regizat de celebrul McG, cel care s-a aflat la carma mega-succeselor Charlie's Angels, Terminator Salvation sau Three Days to Kill. 
In fiecare vineri seara, va dam inca un motiv sa va grabiti acasa. Distractie pe cinste, actiune, cascadorii si multa emotie impachetate in cele 45 de minute ale fiecarui episod.
Regia: Matthew Miller
Actori: Damon Wayans, Clayne Crawford, Keesha Sharp, Jordana Brewster.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu